Biljetter

 
Kära publik!
Fanny går sin egen väg i år… Med anledning av covid-19 och de rådande riktlinjerna kring offentliga tillställningar har vi i Rabalder valt att flytta fram föreställningen till nästa år, 2021.
Har du köpt biljett kommer den biljetten att vara giltig för samma föreställningsdag nästa år. Har du inte möjlighet att gå på föreställningen nästa år kan biljetten återbetalas. Du som har köpt biljett kommer att få information om detta från Eventim.
Vi tycker såklart att detta är väldigt tråkigt då vi hade sett fram emot att träffa er i sommarnatten i Botaniska Trädgården, men i dagsläget är det tyvärr inte möjligt att genomföra föreställningen.
Så i år får du gå i Fannys spår på egen hand. Hon finns där i Botaniska och i dess utmarker – på hemliga stigar, i stilla gläntor och vid blänkande vatten. Och vi vet att hon väntar… Så vi ser fram emot att träffa både henne och er nästa år istället!
 
 

Biljetterna till Fanny Gréns val 2020 finns att boka hos Eventim.
Det går även att köpa biljetter över disk på Pusterviks Biljetter.


Under 2020 samarbetar Rabalder med Jordens Vänner, bland annat genom klimatfika i samband med Fanny Gréns Val.
Klimatfikat är gratis, men du behöver föranmäla dig. Detta kan du göra samtidigt som du köper din biljett via Eventim eller över disk på Pusterviks Biljetter (välj kategorin som innehåller Klimatfika). Läs mer om klimatfikat och samarbetet här
.

Föreställningen ges den 5, 6, 12, 13 och 17 juni.

Spelplats: Göteborgs botaniska trädgård och Änggården, samling vid trädgårdens huvudentré. Föreställningen ges även vid regn.

Speltid: 21.30 –  ca 00.00

Rekommenderas: Myggmedel, kläder efter väder och skor som klarar en lång promenad, delvis i terräng. Ta gärna med sittunderlag! Föreställningen lämpar sig fr o m 12 år.